List Categories and Listings by C

Meerdere foto's. Concert in prachtige klederdracht uit Oeganda. Verdere gegevens onbekend. En helaas ook een audio opname. Tegen beter weten in is dit concert in de Meerpaal gezet. Wie herkent de locatie?

Category Evenementen
Hits372
Camping ‘t Wisentbos
Camping ‘t Wisentbos,

Camping ‘t Wisentbos. Lodewijk Bolt © Sla er een folder van een willekeurig vakantiepark op na en je vindt ansichtkaarten. Fraaie plaatjes van bungalows en caravans, mooie overzichtsfoto’s met veel kleur. Op deze foto is weinig kleur te zien. Het plaatje nodigt niet uit hier je vakantie door te brengen. Toch doen veel mensen dat. Dit plaatje vertekent namelijk. Neem een kijkje op en rond de camping en je ziet wel kleur. Veel groen ook, wat je al een beetje ziet op deze foto. Gerrit Wijnne  

fotograaf
Hits565
Container met fiets
Bruggepoort,

Vaak fiets ik even een rondje in Dronten om te zien of er iets fraais voor mijn camera komt. Als je thuis blijft zitten zijn de onderwerpen snel uitgeput. Als ik iets fotowaardigs vind en ik kan mijn fiets er tegenaan zetten voor een completer plaatje, zal ik dit zeker niet laten.

fotograaf
Hits463
Centrum van Dronten
Gangboord, , 8253BT

Centrum van Dronten, start van de parkeerplaats

Hits481
Meerpaal,

Concert Holland Legion Band en Eendracht met o.a. de uitvoering van Back to Normandy voor orkest en film

Datum
Hits890
CAH Vilentum
De Drieslag 4,

Bij CAH Vilentum Dronten kun je je studentenleven verrijken door lid te worden van een van de studentenverenigingen. De studentenverenigingen in Dronten zijn opgericht door en voor studenten en organiseren jaarlijks verschillende activiteiten. Hierdoor kun je veel contacten opdoen, er worden dan ook veel vriendschappen (voor het leven) afgesloten. Ook zijn er studentenverenigingen die rond een inhoudelijk thema werken. Zo zijn er ook studentenverenigingen opgericht vanuit een bepaalde geloofsovertuiging.

Category CAH
Datum
Hits1,108
Concert Morinel
Morinel,

Concert Morinel

Datum
Hits1,004
CAH

CAH

De Drieslag 4,

CAH Dronten - Campus Life

Category CAH
Datum
Hits834
Concert C1000
Lancasterdreef 67,

Concert bij supermarkt C1000, Dronten-Zuid in 2010

Datum
Hits995
Concert Winkel Centrum Suydersee
De Rede,

Concert Winkel Centrum Suydersee

Datum
Hits916
Countus Accountants
De Rede 30,

Countus Accountants

Category Bedrijven
Datum
Hits1,071
Centrum vanaf Gangboord in 2003
Gangboord,

Centrum vanaf Gangboord in 2003

Category Peter Hinfelaar
fotograaf
Hits302
Meerpaal,

foto 1: Met gebogen hoofd: een "zorgelijke" ex-minister Norbert Schmelzer (KVP), achter hem VVD kamerlid Ad Ploeg foto 2: CDA fractieleider Lubbers (l) en ARP voorzitter De Boer foto 3: Premier Van Agt (r) en kamerlid Ploeg (VVD) foto 4: Premier Van Agt tijdens zijn rede foto 5: CDA fractievoorzitter Lubbers tijdens zijn rede foto 6: Lubbers (l) en de Boer drinken een borrel (wie is de dame?)

Category Politiek
Hits510
Centrum van Dronten
Het Ruim,

Voormalige centrum van Dronten. Welke datum?

Category Zoeken we op
Hits1,426

Clubkampioenschappen wielrennen bij Dronten; ploeg van Swift-combinatie uit Leiden onderweg: v.l.n.r. Vermeulen, Zoet, Van der Valk , Zoetemelk  Wie herkent de locatie? foto 2: ploeg "De Rotterdamse Leeuw" foto 3: BRC Kennemerland (Beverwijk) in aktie foto 4: HRC Hollandia uit Den Haag in aktie foto 5: ploeg "Westland wil Vooruit" , Naaldwijk, in aktie foto 6: De Friesche Leeuw , Leeuwarden in aktie foto 7: De Adelaar , Hilversum in aktie foto 8:  wielrenners rijden verkeerd door agent

Hits489
Coördinatie-commissie 10-jarig bestaan Oostelijk Flevoland

Door de coördinatie-commissie 10-jarig bestaan Oostelijk Flevoland werd in de hal van het gemeenschapscentrum "De Meerpaal" een kindervoorstelling verzorgd. (Theater Centrum "Carla Flink").

Category Evenementen
Hits372
Christelijke lagere school Het Kompas 1964
Concourslaan 2,

Christelijke lagere school "Het Kompas". 1964  

Category Basisscholen
Hits364
C. Muizelaar, mej. J. v.d. Wal, mej. A. Nijdam, mej. M. Aukema
Ottoplein,

Dames, die werkzaam waren bij het openbaar lichaam "Zuidelijke IJsselmeerpolders" V.l.n.r.: mej. C. Muizelaar, mej. J. v.d. Wal, mej. A. Nijdam, mej. M. Aukema.  

Category Mensen
Hits543