EvenementenRSS

Evenementen

Hide map
Mick Jagger in de Meerpaal

Mick Jagger in de Meerpaal? Je zou het bijna denken. Wie het nu wel is en waar/wanneer, daar is Dronten in Beeld wel nieuwsgierig naar

Hits326
Bevrijdingsdag 2018

De foto is genomen op weg naar huis. Een rustige Haanstra aanblik van de Nederlandse vlag. Op het Redeplein, sinds vandaag het Taptoeplein geheten, was het een drukte van belang. Volle terrassen, veel te zien en te horen. Als de middenstand ook nog eens sfeerverhogende WWII muziek gaan draaien in het centrum, is het feest compleet. https://www.backtonormandy.org/audio.html 

Hits377
Vrouwelijke schoonheid in Dronten
Meerpaal,

Vrouwelijke schoonheid in Dronten. Ongetwijfeld een lingerie modeshow. Tegenwoordig op de catwalk in het centrum van Dronten (bij warm weer)

Hits340

Meerdere foto's. Concert in prachtige klederdracht uit Oeganda. Verdere gegevens onbekend. En helaas ook een audio opname. Tegen beter weten in is dit concert in de Meerpaal gezet. Wie herkent de locatie?

Hits376

Zingen in Dronten. Dronten heeft nogal wat koren gehad. En ze zijn er nog steeds. Bijgaand een greep uit de vele foto's waarop zingende Drontenaren te zien zijn. Even Googlen en we hebben ook een leuk optreden van zanggroep Akkoord er bij gevonden.

Hits439
Drontens talent treden buiten op

In het centrum van Dronten worden bij mooi weer nog wel eens open podium activiteiten georganiseerd. Een bekend plekje. Een voorbeeld van zo'n concert. Wie weet wie de dames zijn, mag het zeggen. En ongeveer wanneer.  

Hits420
Berdien Steunenberg (Stenberg) in de Meerpaal

Ooit zat Berdien bij mij of ik bij haar op het conservatorium in Den Haag. In 1983 maakte ze haar Europese hit Rondo Russo. Hier een foto van haar naar ik vermoed ergens in de tachtiger jaren. In de Meerpaal? Na een tijdje in de politiek te hebben gezeten lijkt ze van het toneel verdwenen. We hebben in ieder geval fijne herinneringen aan haar muziek.

Hits389

Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk, bassist en drummer van Golden Earringin Dronten. Datum is onbekend. Barry Haye mag natuurlijk niet ontbreken.

Hits415
Redeplein,

Taptoe 6 mei 2017 met foto's van Fred Docter

fotograaf
Hits639

Sinterklaas gezien door Fred Docter en Fred Vogels

fotograaf
Hits676
Wisentbos,

Enkele honderden mensen bezochten vrijdag de openingsavond van het Wijland Festival in het Wisentbos. Zaterdagmiddag was het door het druilerige weer rustig, maar beregezellig. En de programmering voor zaterdagavond en zondag is dusdanig dat er ook dan weer veel publiek verwacht mag worden. XL De Ateliers heeft voor de eerste editie van het Wijland Festival gezorgd voor een zeer uitgebreid en gevarieerd programma met letterlijk ‘voor elk wat wils’. Zang, dans, theater, beeldende kunst, film, eten en drinken, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. De programmering bezorgt het publiek een gegarandeerd aangenaam verblijf van enkele uren in het Wisentbos. Met ook foto's van de Drontenaar

fotograaf
Hits900
Schuurfeest Reunie Dronten
Nijverheidsweg 9,

Op zaterdag 28 juni 2014 vond er een unieke Schuurfeest Re?_nie plaats in de loods van Van Arendonk Mechanisatie te Dronten. Ca. 1150 bezoekers van 35 jaar of ouder hebben het feest bijgewoond.Het was een avond vol met ontmoetingen van oude vrienden, bier drinken, dansen en heel veel gezelligheid Alle filmpjes  

Datum
Hits1,120
Holland Legion Band in Dronten
Meerpaal,

Tijdens gezamenlijk deel Holland American Legion Band en Harmonie Eendracht Dronten tijdens het D-Day concert in De Meerpaal (Dronten, Nederland)

fotograaf
Hits405
Show en drumfanfare Jong Oranje IJsselmuiden Taptoe Dronten
De Rede,

Optreden Show en drumfanfare Jong Oranje IJsselmuiden tijdens de taptoe Dronten op 3 mei 2014 "TV Tunes"

Datum
Hits961
DDF Crew
De Rede,

Tijdens Koningsdag 2014 trad DDF Crew in Dronten op met een leuke show! Zij wonnen in 2012 Holland's Got Talent!

Datum
Hits984
Truck Tour Dronten

Truck Tour Dronten

Datum
Hits1,095
Opelmeeting M&M Dronten 2014
Pioniersweg 78,

Opel meeting @ M&M Dronten

Datum
Hits998
Samenloop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding. Met dit bijzondere evenement vieren we het leven, zetten we (ex)kankerpati??nten in het zonnetje, herdenken we de overledenen en zamelen we geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers organiseren wij een SamenLoop voor Hoop.

Datum
Hits1,119
Mooi Wark
De Zuid 30,

Mooi Wark was gisteravond, donderdag 21 maart, te zien in de Flevomanege. De avond werd georganiseerd door het oudste, nog actieve, dispuut van studentenvereniging USRA in Dronten: Avus Agriola Erat. Ter ere van de oprichting, organiseren zij jaarlijks het Avus Dies Natalis. Volgens de organisatie was Mooi Wark d̬ band om uit te nodigen. ???Iedereen binnen het dispuut kent de nummers en Mooi Wark weet er altijd een feest van te maken. Met deze band weten we dat het een feest is waar nog lang over nagepraat wordt.?۪ Het dispuut kijkt terug op een geslaagde editie van het achttiende Avus Dies Natalis. - RTV8

Datum
Hits1,205