List Categories and Listings by J

Jysk
De Noord,

Op een regenachtige middag zag ik het ineens: Er komt weer iets nieuws aan de Noord. De vorige meubelzaak was daar volgens mij al meer dan 10 jaar geleden vertrokken. Nu krijgen we Jysk, direct naast een soortgelijke zaak. Ben benieuwd hoe dit gaan aflopen.

fotograaf
Hits444
Ottoplein,

Jozias van Aartsen bezoekt Dronten, voormalig politicus, tegenwoordig burgemeester (a.i.) bezoekt Dronten en zit zo te zien een vergadering van een ongetwijfeld liberale partij voor. Is dit een ruimte in het voormalige gemeentehuis aan het Ottoplein?

Category Politiek
Hits487
Jachthaven Ketelmeer
Jachthaven Ketelmeer.,

Een foto van de Jachthaven Ketelmeer. Bolt biedt ons een ietwat andere blik op de jachthaven in de kleinste kern van de gemeente Dronten. De haven is feitelijk niet eens te zien op de foto. Dit komt door de betonnen muur. Bolt schrijft: 'Deze is er om onheil vanuit het water te weren of om te voorkomen dat ongenode gasten de jachthaven betreden. Ik werd al met een scheef oog aangekeken toen ik een bezoekje bracht aan het toiletgebouwtje op het terrein.' Gerrit Wijnne

fotograaf
Hits467
Jan Rozendal

 Jan Rozendal

Category Mensen
Hits733
Jan de Lange

SWIFTERBANT - Hij was al eens in het zonnetje gezet tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Dronten en dus had Jan de Lange nooit op een lintje gerekend. Hij was vanmorgen zeer emotioneel toen de burgemeester hem de versierselen opspeldde.,,Nee zeggen kan hij niet’’, zei Aat de Jonge, die Jan de Lange omschreef als ‘burgemeester van de Bambihof’. In het verleden is De Lange vooral actief geweest voor de vrijwillige brandweer en sportvereniging Swift’64. Tegenwoordig is hij voorzitter van vogelvereniging VIOS en beheerder van de Bambihof. De burgemeester noemde verder de volkstuinvereniging, de bloedbank, de organisatie van de avondvierdaagse en het regelen van verkeersregelaars. Al met al ruim voldoende voor de Orde van Oranje-Nassau.

Category Mensen
Hits658
De Dommel 46,

Uitreiking van de postcodeloterij fietsen met Garston bij Jan Brinkman

Category Bedrijven
Datum
Hits1,046
Jessy Shoots - Rapalje
Meerpaal,

Jessy Shoots - Rapalje

Category Meerpaal
Datum
Hits993
Jeugd & Jongerenwerk
Meerpaal,

De promotiefilm van het Jeugd & Jongerenwerk De Meerpaal in de gemeente Dronten.

Category Meerpaal
Datum
Hits1,001
Jan Kuiper journalist Flevopost
ottoplein,

Op de foto rechts Jan Kuiper journalist van de Flevopost. Links ben ikzelf bij mijn afscheid als directeur van het CKV. Met Jan heb ik altijd een zeer plezierige, warme ̬n professionele relatie gehad. Van hem heb ik in de periode van opbouw (oprichting CKV, de aanloop naar de nieuwe Meerpaal, waar sprak men over op zondagochtend bij de koffie) heel veel gehad. En omgekeerd dacht ik ook wel gezien de vele publicaties over mijn werk (CKV) in Dronten en alle analyses die we samen maakten over uiteenlopende zaken in Dronten. Je leerde van Jan een goede verhouding kennen over wat er in de samenleving speelde. Mijn vraagbaak en vriend van het eerste uur in Dronten. En zo gaat het dan. Zulke fantastische mensen ontvallen je veel te vroeg.

Category Mensen
Datum
Hits1,359
Ottoplein,

Janny Bovendorp, de stille kracht achter het CKV in de negentiger jaren. Toen nog aan het Ottoplein in het eerste gemeentehuis (de barakken)

Category Mensen
Hits676
Jachthaven Ketelmeer te Ketelhaven 1969
Ketelhaven,

Jachthaven Ketelmeer te Ketelhaven. Overzicht aanlegsteigers. Foto vanaf de Vossemeerdijk

Category Watertoerisme
Hits340
Jaarlijkse appelpluk (foto 1968)

Appelpluk welke jaarlijks plaatsvindt in de maanden september en oktober (foto 1968).

Hits334