List Categories and Listings by R
ZKH Prins Bernhard bracht in 198x4een bezoek aan Dronten. Ongetwijfeld een Airgunner (Jim Carpenter) achter het gestoelte.
ZKH Prins Bernhard bracht in 1984 een bezoek aan Dronten. Aandachtig wordt er geluisterd. Betty Dekker met een prachtig wit hoedje.
ZKH Prins Bernhard bracht in 1984 een bezoek aan Dronten. Een cadeau voor de Prins.
ZKH Prins Bernhard bracht in 1984 een bezoek aan Dronten. Welkom of afscheid.
ZKH Prins Bernhard bracht in 1984 een bezoek aan Dronten. Waar zouden ze het over hebben?
ZKH Prins Bernhard bracht in 1984 een bezoek aan Dronten. Een hele jonge Kees Dekker!
ZKH Prins Bernhard bracht in 1984 een bezoek aan Dronten. Nog meer Airgunners.
ZKH Prins Bernhard bracht in 1984 een bezoek aan Dronten. Prins Bernhard, een fruitmand en een glas wijn.
Reportage bezoek ZKH Prins Bernhard op de VLOD. Een foto reportage is HIER te vinden
Een bezoek van Prins Bernhard an Dronten. In beeld bij de tweede versie van het monument, Betty Dekker-Brummelman en echtgenoot burgemeester Kees Dekker. Verder zijn er allerlei Airgunners te zien. Wie kent er nog meer? Datum, nemen ik aan, circa 2 mei 1984.
Radicalen PRR vergaderen in Dronten. In de Meerpaal. Partij-voorzitter van de nieuwe politieke partij Radikalen, oud-minister P. Bogaers./Partij-voorzitter van de nieuwe politieke partij Radikalen, oud-minister P. Bogaers. 28-04-1968 Dhr. Aarden houdt betoog, links drs. Bogaers Drs. Bogaers na zijn rede, met partijgenoten Jurgens en Aarden Applaus van het nieuwe lid/oud-kamerlid dhr. van Doorn , links zijn echtgenote Belangstelling PVDA en D66, links boven dhr. Troels , rechts onder Den Uyl , rechts Dijkstra D66 /
Recreatie aan het Veluwemeer nabij Elburg 1966. Het zou zomaar een moment uit een Haanstra film kunnen zijn. Toen mochten we nog de auto op het zandstrand parkeren. Obesitas bestond toen nog niet, althans op deze foto. De exacte plek is gissen. De datum niet: 20 augustus 1966.
Barakken voor de Rijksdienst. Daarna het eerste "gemeentehuis". Daarna werden er diverse instellingen in gevestigd zoals de moskee, een orthodoxe katholieke Kerk en was het begin van het CKV, Centrum Kunstzinnige Vorming die later na de Meerpaal verhuisde. Nog vele jaren was een veelgehoord verhaal dat de sfeer in de barakken daarna nooit meer is overtroffen.
Redeplein voor het eerst aangelegd begin jaren 60. Aan de locatie op de foto te zien lijkt het op de fundatie van de Meerpaal. Gekozen datum is willekeurig.
Pagina 2 van 2